Hold Masken Episode 46

Februar, måneden der forsvandt.

Februar, måneden der forsvandt.

Siden sidst har jeg fået disse sager færdigt:

  • Halvvanter til min far
  • Et halstørklæder til min mand i enlige nøgler fra Gepard Garn. Jeg har brugt 250g garn og det måler intet mindre end 253 cm. Jeg har slået 100 m op på p. 3,5 og strikket glatstrik så langt øjet rækker.
  • Kudos Hood som jeg teststrikkede for KaosYarn, her har jeg modtaget garn til teststrik
  • Rille Bjørn Beanie af Jordemoderstrik

Støt mig gerne ved at handle gennem nedenstående link:

På mine pinde er lige nu:

Peruvian Higland Wool
Midnatssol fra Camarose

Bingostrik2021 kommer til at være lidt anderledes end sidste år. I år er der færre regler, og man laver en plade for hvert kvartal. Hvert kvartal har et fokus og i januar-marts er det restestrik. Man skal strikke 9 projekter i rester, eller rester skal indgå i projekterne. Man må enten benytte sig af strik eller hækling. 1 april trækker jeg en vinder iblandt dem der har fået fuld plade og har lagt et billede op under #bingostrik2021 på Instagram. Engang midt i marts fortæller jeg og fokus for bingopladen for april-juni osv. Birk&Berg har lavet fine bingoplader som kan købes for en flad 10’er, så løb og køb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *