Hold Masken Episode 45

Bingoplade, legemad og strik til møder.

Bingoplade, legemad og strik til møder.

Siden sidst har jeg fået disse sager færdigt:

Min søde strikkereje
  • Min teststrik for Strik og Kaffe er færdig, i rester og enlige nøgler

Støt mig gerne ved at handle gennem nedenstående link:

På mine pinde er lige nu:

  • Har jeg en Harlekin Sweater af @normolleknits Det er første felt på min bingoplade for i år
  • Et halstørklæder til min mand i enlige nøgler fra Gepard Garn
  • Kudos Hood som jeg teststrikker fra KaosYarn, her har jeg modtaget garn til teststrik

Bingostrik2021 kommer til at være lidt anderledes end sidste år. I år er der færre regler, og man laver en plade for hvert kvartal. Hvert kvartal har et fokus og i januar-marts er det restestrik. Man skal strikke 9 projekter i rester, eller rester skal indgå i projekterne. Man må enten benytte sig af strik eller hækling. 1 april trækker jeg en vinder iblandt dem der har fået fuld plade og har lagt et billede op under #bingostrik2021 på Instagram. Engang midt i marts fortæller jeg og fokus for bingopladen for april-juni osv. Birk&Berg har lavet fine bingoplader som kan købes for en flad 10’er, så løb og køb 🙂

Har man rester og vil også være med i en samstrik, men ikke orker tre måneder så strikker vi også af rester i hele januar. Brug #restefest2021 for at se og dele din inspiration. @thesustainableknitter giver i januar 25% på alle hendes opskrifter til strikket mad. Det er super projekter til rester!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *