Hold Masken Episode 47

Strikketerapi, status på bingostrik og præmie fremvisning

Siden sidst har jeg fået disse sager færdigt:

Peruvian Higland Wool

Støt mig gerne ved at handle gennem nedenstående link:

På mine pinde er lige nu:

  • Har jeg en Harlekin Sweater af @normolleknits Det er første felt på min bingoplade for i år
  • Restevest til Balder, også et felt på min bingoplade. Jeg har taget udgangspunkt i Bestefarvest fra Strikkezilla, men strikker den med diverse motiver.

Bingostrik2021 kommer til at være lidt anderledes end sidste år. I år er der færre regler, og man laver en plade for hvert kvartal. Hvert kvartal har et fokus og i januar-marts er det restestrik. Man skal strikke 9 projekter i rester, eller rester skal indgå i projekterne. Man må enten benytte sig af strik eller hækling. 1 april trækker jeg en vinder iblandt dem der har fået fuld plade og har lagt et billede op under #bingostrik2021 på Instagram. Engang midt i marts fortæller jeg og fokus for bingopladen for april-juni osv. Birk&Berg har lavet fine bingoplader som kan købes for en flad 10’er, så løb og køb 🙂

Præmien til årets første vinder af Bingostrik2021 er:

  • 200g merino uld fra Kaos Yarn i farven Charming. Samt maskemarkøre, mulepose, bage og strikkefastheds noter
  • Et linoleumstryk af Sigrid Svane, finde hendes som @svanes på Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *