Hold Masken Episode 48

Teststrik, mange færdige projekter og privatsnak.

Teststrik, mange færdige projekter og privatsnak.

Siden sidst har jeg fået disse sager færdigt:

  • Restevest til Balder, også et felt på min bingoplade. Jeg har taget udgangspunkt i Bestefarvest fra Strikkezilla, men strikker den med diverse motiver.
  • A Tote for your Lemones Bag, af the Wollen Hippie. Jeg har strikket på p. 3,5 i to tynde tråde bomuld/hør.
  • Bamsesweater af Petiteknit, strikket i str. 2 år i en tråd Arwetta og en tråd Midnatssol fra Camarose.
  • It’s a Kind Of Magic Sweater af Popknit. Jeg har teststrikket denne sweater og har modtaget garnet i den forbindelse. Jeg har brugt håndfarvet silkemohair fra Uniko Yarns og en tråd Saga fra Filcolana.

På mine pinde er lige nu:

  • Sensommerslåom af Knitting For Olive. Jeg strikker den i en tråd håndfarvet merino/nylon af Woolapyk og en tråd Midnatssol fra Camarose.

Bingostrik2021 kommer til at være lidt anderledes end sidste år. I år er der færre regler, og man laver en plade for hvert kvartal. Hvert kvartal har et fokus og i januar-marts er det restestrik. Man skal strikke 9 projekter i rester, eller rester skal indgå i projekterne. Man må enten benytte sig af strik eller hækling. 1 april trækker jeg en vinder iblandt dem der har fået fuld plade og har lagt et billede op under #bingostrik2021 på Instagram. Engang midt i marts fortæller jeg og fokus for bingopladen for april-juni osv. Birk&Berg har lavet fine bingoplader som kan købes for en flad 10’er, så løb og køb 🙂

Præmien til årets anden vinder af Bingostrik2021 er:

  • Håndfarvet strømpegarns kit fra ByKiilerich, i farven Hold Masken!