Hold Masken Episode 44

Strikkestatus på 2020, Bingo nyt og restefest

Strikkestatus på 2020, Bingo nyt og restefest

Siden sidst har jeg fået disse sager færdigt:

April Cardigan af Petiteknit strikket i garn modtaget af Lang Yarns, find det samme garn i et skøn hav af farver her.

 Merino 200 Bebé
Merino 200 Bebé
  • Dag&Dagny af @Aftenstrikk. Opskriften finder du her

-Små julehjerter i garn spundet af min farmor, opskriften er gratis og er fra @bybastrup

På mine pinde er lige nu har jeg kun en Harlekin Sweater af @normolleknits Det er første felt på min bingoplade for i år.

Bingostrik2021 kommer til at være lidt anderledes end sidste år. I år er der færre regler, og man laver en plade for hvert kvartal. Hvert kvartal har et fokus og i januar-marts er det restestrik. Man skal strikke 9 projekter i rester, eller rester skal indgå i projekterne. Man må enten benytte sig af strik eller hækling. 1 april trækker jeg en vinder iblandt dem der har fået fuld plade og har lagt et billede op under #bingostrik2021 på Instagram. Engang midt i marts fortæller jeg og fokus for bingopladen for april-juni osv. Birk&Berg har lavet fine bingoplader som kan købes for en flad 10’er, så løb og køb 🙂

Har man rester og vil også være med i en samstrik, men ikke orker tre måneder så strikker vi også af rester i hele januar. Brug #restefest2021 for at se og dele din inspiration. @thesustainableknitter giver i januar 25% på alle hendes opskrifter til strikket mad. Det er super projekter til rester!

Hold Masken på tur:

intro videoer: Lindenborg

Intermetso video: Marielyst strand på Falster

Outro video: Røsnæs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *