Hold Masken Episode 43

Decembers strikkeplaner, lækker post og Bingostrik2020 præmier.

Min favorit journal

Min Bullet Journal For Knitters 2021 er kommet, og jeg glæder mig til at tage den i brug og skrive hele mit garnlager ind i den! Du kan finde kalenderen her.

Bullet Journal For Knitters 2021

Færdigt siden sidst:

-halvvanter til min far

  • julesokken til Balder som er freestylet i 100% uldgarn, som er ufarvet. Jeg har slået 72 masker op og strikket picotkant efter ca 2 cm. Derefter er det bare en helt almindelig sok, med hælflap og kile. Broderiet er inspireret af @aftenstrikk
  • Silke toppen i Mulberry Silk/ garnet er modtaget af Lang Yarns. Den er strikket med inspiration fra et mønster i Japanske strikkemønstre. Men bruger maskeantallet og fordelingen fra opskriften på Camisole no 2 et design af @myfavoritethingsknitwear, som jeg har strikket to gange med stor succes.
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er japanske-strikkemoenstre_410073_1_400x.jpg
HITOMI SHIDA
JAPANSKE STRIKKEMØNSTRE
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 40-2.jpg
Lace
 Merino 200 Bebé
Merino 200 Bebé

Dag&Dagny tager også form, og skal blive til en julegave til min søn. Opskriften finder du her

Jeg strikker blandt andet sweateren til hunden i rester af dette lækre garn

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Kitt_1015_72dd641d-3d51-483b-abf9-d8ebd09b78d8_400x.jpg
Alpaka Silke i farven Kitt
Dag og Dagny hund

Jeg er også igang med en julesok til lille Balder i et 100% uldgarn, som er ufarvet. Jeg har slået 72 masker op og strikket picotkant efter ca 2 cm. Derefter er det bare en helt almindelig som, med hælflap og kile.

Post:

Jeg har købt en lækker rummelig projekttaske hos @a.yarn.affair.dk Catrine Lyng. Hun har sendt mig en lille pung med, og også en fin nøglering til vinderen af Bingostrik2020

Jeg har også snoldet disse lækre strikkepinde med kugleled, de er rigtig gode for mine håndled, som stadig ikke kan klare så høj strikkebelastning.

2 meninger om “Hold Masken Episode 43”

  1. Skøn side du her har fået – det er en flot oversigt du laver for hver episode! det gør det rigtig let for mig at finde opskrifterne og garn som du har brugt.
    Balders hund bliver så flot og julesokken med broderi er i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *