Hold Masken Episode 42

I denne episode af strikkepodcasten Hold Masken vil jeg vise hvad jeg har fået færdigt siden sidst, hvad der er på pindende og ikke mindst vil jeg fortælle lidt om min strikkepause og den strikkeskade, som jeg har pådraget mig.

Færdigt siden sidst:

  • Rille Bjørn Kyse af @jordemoderstrik
  • Fingervanter til vuggestuebrug
  • Ronja Strømper designet af @lutteridyl og garnet er modtaget fra Fredsminde Unika Design
  • Elgsetergenser i str 2 år, jeg har taget udgangspunkt i opskriften på Nord Sweater i Sandnes Garn Tema 58. Jeg har strikket den til Balder med resterne af Peer Gynt garnet som jeg brugte til min mands sweater. Her er et billede af min sweateren til min mand:
Ask Sweater
Elgseter Genser strikket i Peer Gynt garn

På mine pinde lige nu:

April Cardigan af @petiteknit

Jeg strikker den i dette garn modtaget af Lang Yarns:

Lace
 Merino 200 Bebé
Merino 200 Bebé

Derudover strikker jeg på en silke top i Mulberry Silk også modtaget fra Lang Yarns. Den strikker jeg med inspiration fra et mønster denne bog

HITOMI SHIDA
JAPANSKE STRIKKEMØNSTRE

Men bruger maskeantallet og fordelingen fra opskriften på Camisole no 2, som jeg har strikket to gange med stor succes.

Dag&Dagny tager også form, og skal blive til en julegave til min søn. Opskriften finder du her

Jeg strikker blandt andet sweateren til hunden i rester af dette lækre garn

Alpaka Silke i farven Kitt Dag og Dagny hund

Jeg er også igang med en julesok til lille Balder i et 100% uldgarn, som er ufarvet. Jeg har slået 72 masker op og strikket picotkant efter ca 2 cm. Derefter er det bare en helt almindelig som, med hælflap og kile.

Post:

Jeg har givet et interview til Hendes Verden, det er at finde i udgave 45.

Jeg har modtaget fine maskemarkører fra @rikke.strikke.shoppen Den heldige vinder af Bingostrik2020 kommer til at vinde 4 flotte markører fra hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *