Hold Masken Episode 41

Buksesludder og ærlig snak.

Buksesludder og ærlig snak.

For at holde styr på alle mine strikkeprojekter bruger jeg denne strikke dagbog. Du kan forhåndsbestille den indtil d. 14/10 hos www.knitwedo.dk

En anden bog som jeg snakker om i denne episode er denne

Meget inspirerende bog om broderi på strik

Færdige projekter:

  • Restebukser Marled Mania Leggins af @westknit
  • Restebukser til Balder, jeg har taget udgangspunkt i opskriften på Elinors Blebukser fra Petiteknit.
  • Oslo hue af Petiteknit i garn modtaget fra Kaos Yarn i den forbindelse taler jeg lidt om mohair og produktionen af denne. Blandt andet kan de hos Knitting For Olive fint redegøre for hvor deres Mohair kommer fra.
  • Rille Bjørn Kyse, teststrik for Jordemoderstrik
  • Sokker til Ask i garn fra Onion, modtaget fra Strikkehjørnet Mariager Strikket med Bondehæl/afterthought heel

Jeg viser ikke hvad jeg har på pindene da mine pinde pt. ligger stille på grund af dumme smerter i håndled og hænder. Jeg håber meget snart på at kunne strikke igen, for det er ikke særlig sjovt med en ufrivillig pause! og så lige i efteråret, hvor det er særligt hyggeligt at sidde med strik på skødet.

Bingostrik2020

Præmierne man kan vinde bliver vist frem i denne episode, og lige nu indeholder præmiepuljen 200g lækker garn fra Uniko Yarns , 150g sokkegarn fra Garnlykke og et Bingostrik2020 broderi som jeg har broderet på en strikketbagrund af garn fra fårene på Sydhavn Tippen.